Drs. L. Mungra Streekziekenhuis Nickerie | Annastraat #35 | Tel.: (597) 231241 | Fax: (597) 232325 | E-mail: info@szn.sr

Sport

Wandelmars
De wandelmarsgroep van het LMSZN heeft de eerste prijs behaald van de Avondtweedaagse welke onder auspiciën van de BVSS op 6 en 7 september j.l. werd gelopen in Nickerie . Ook de themaprijs van deze loop wisten zij in de wacht te slepen wat het vorig jaar ook al het geval was. De prijzen werden in ontvangst genomen door onze trotse directeur A. Elias die zeer ingenomen was met de geleverde prestatie. Volgens de leidster van de wandelmarsgroep Myrna Green mag gerust teruggezien worden op een geslaagde loop.Ze zegt heel trots te zijn op de participanten van het LMSZN en roept alle medewerkers op om ook in de toekomst sportief te zijn en altijd mee te doen met activiteiten van ons ziekenhuis. Behalve dat samen bewegen goed is voor de gezondheid bevordert het volgens haar ook de saamhorigheid onderling.

Voetbal
Op vrijdag 20 september is onze veteranen voetbalploeg naar Paramaribo afgereisd voor het spelen van een return-wedstrijd tegen de sv. Kuldipsing. Deze wedstrijd werd door ons gewonnen met 4 – 3. De bedoeling is om deze sportontmoeting tot een jaarlijks terugkerende te maken. Op zaterdag hebben de jongens een gezellige dag doorgebracht te Carolina en zijn op zondag teruggekeerd richting Nickerie. Deze trip is gefinancierd door de direktie van het LMSZN en de Personeelsbond in verband met het behalen van het kampioenschap door onze jongens van de veteranen 35+ competitie van de Stichting Sportivo op 22 juni j.l. Delegatieleider Roy Fräser blikt terug op een geslaagde trip en dankt namens zijn ploeg de direktie en de bond voor hun ondersteuning. Dit gebaar zal volgens hem zeker stimuleren tot het leveren van minimaal dezelfde pestatie het komend competitiejaar.